Terapeuttinen työtoiminta

Yleisesti:

Terapeuttisen työtoiminnan palvelua tuotetaan Keski-Pohjanmaan alueella asuville, jotka ovat työttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella. Muista kunnista tulevien kanssa tehdään erilliset sopimukset Pietarsaaressa ja sen lähikunnissa. Myös muista kunnista ja maakunnista terapeuttiseen työtoimintaan voidaan tulla erillisellä maksusitoumuksella.

Hakeutuminen:

Keskustele oman ammatillisen verkostosi kanssa terapeuttiseen työtoimintaan hakeutumisestasi. Terapeuttisen työtoiminnan tavoitteena on vahvistaa sosiaalisia taitojasi, edistää osallisuuttasi sekä pitää yllä toimintakykyäsi.

Terapeuttisen työtoiminnan päätöksestä ilmoitetaan sinulle kirjeitse ja Kokkotyö-säätiön yksilö- tai työhönvalmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmasta aloituksesta.

Työskentely työpajoilla eri toimipisteissä:

Työskentelet Kokkotyö-säätiön toimipisteen työpajalla 1 - 5 päivää viikossa oman viranhaltijapäätöksesi mukaisesti. Yhdessä yksilö- tai työhönvalmentajasi ja työpajan työvalmentajasi kanssa laaditte yksilöllisiä tavoitteita, joita arvioitte jakson aikana. Terapeuttisen työtoiminnan ajalta saat terapiatyökorvausta tehtyjen tuntien mukaan eläkkeesi tai kuntoutustukesi lisäksi. Terapeuttisesta työtoiminnasta laaditaan terapiasopimus sinun ja Kokkotyö-säätiön välillä. 

Työskentely avotyötoiminnassa yrityksessä:

Työskentelet oman viranhaltijapäätöksesi mukaisesti yrityksessä, jonka olette yhdessä oman yksilö- tai työhönvalmentajasi kanssa etsineet. Saat työskentelystäsi myös terapiatyökorvausta tehtyjen tuntien mukaan eläkkeesi tai kuntoutustukesi lisäksi. Avotyötoiminnasta yrityksessä laaditaan terapiasopimus sinun, yrityksen ja Kokkotyö-säätiön välillä. Avotyötoiminnassa saat yksilö- tai työhönvalmentajan tuen koko viranhaltijapäätöksesi ajalle. 

 

Jaana Haapasalo
Yksikön päällikkö/yksilövalmennus
Kaustisen seutu
wnnan.unncnfnyb@kokkotyo.fi
Puh. 040 162 1868

Maria Kiiskilä
Työhönvalmentaja
Kokkola
znevn.xvvfxvyn@kokkotyo.fi
Puh. 040 840 2968 / 050 431 4497

Virpi Långbacka
Yksilövalmentaja
Retro/Pietarsaari
ivecv.ynatonpxn@kokkotyo.fi
Puh. 040 676 2883

Jaana Salminen
Yksilövalmentaja (alle 29- vuotiaat)
Kokkola
jaana.salminen(a)kokkotyo.fi
Puh. 040 649 2191

Satu Veteläinen
Nuorten valmentaja (alle 29- vuotiaat)
Kokkola
fngh.irgrynvara@kokkotyo.fi
Puh. 050 432 3938