Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttavan työtoiminnan palvelua järjestetään Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa, Kaustisen seudulla ja Pohjanmaalla Pietarsaaressa ja sen seutukunnassa asuville työttömille nuorille ja aikuisille henkilöille Kokkotyö-säätiön eri toimipisteissä. 

Yleisesti:

Työtoiminnan tarkoitus on kohentaa hyvinvointiasi ja ylläpitää elämänhallintaasi sekä sosiaalisia taitojasi. Tavoitteena on vahvistaa elämän- ja arjenhallintaasi sekä työ- ja toimintakykyäsi sekä edistää työ- ja koulutusmahdollisuuksiasi.

Kuntouttava työtoiminta on ohjattua työskentelyä eri työosastoilla 1-4 päivää viikossa, 4-8 tuntia päivässä. Työtehtävät suunnitellaan yksilöllisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteiden sujumista ja toteutumista arvioidaan työtoimintajakson välillä yhteisesti ammatillisen verkostosi kanssa. Yksilö- ja työvalmentajasi sekä ammatillisen verkostosi kanssa laaditte myös jatkosuunnitelman. Työtoiminnan aikana Kela maksaa työmarkkinatukea ja kulukorvausta 9 euroa päivässä.

Hakeutuminen:

Kuntouttavaan työtoimintaan ohjaudutaan aktivointisuunnitelman laatimisen jälkeen. Suunnitelmaan kirjataan työtoiminnan tavoitteet ja osallistumisajankohta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä oman alueesi kuntouttavan työtoiminnan toimijoihin. Katso tarkemmin Keski-Pohjanmaa TYP tai Pietarsaaren seudun työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu, TYP.

Jaana Haapasalo
Yksikön päällikkö/yksilövalmennus
Kaustisen seutu
wnnan.unncnfnyb@kokkotyo.fi
Puh. 040 162 1868

Tiina Kultalahti-Byskata
Yksilövalmentaja
Retro/Pietarsaari
gvvan.xhygnynugv-olfxngn@kokkotyo.fi
Puh. 040 702 0062

Tarja Lågland
Yksilö- ja työhönvalmentaja
Kokkola
gnewn.yntynaq@kokkotyo.fi
Puh. 050 434 9772

Jaana Salminen
Yksilövalmentaja (alle 29- vuotiaat)
Kokkola
jaana.salminen(a)kokkotyo.fi
Puh. 040 649 2191

Satu Veteläinen
Nuorten valmentaja (alle 29- vuotiaat)
Kokkola
fngh.irgrynvara@kokkotyo.fi
Puh. 050 432 3938